HomeActueelKunstwedstrijd 'Karakteristiek SGP'

Kunstwedstrijd 'Karakteristiek SGP'

Publicatiedatum: 21 jun. 2018 | SGP

Doe mee aan de creatieve wedstrijd van de SGP

Tot 1 september 2018 kan iedereen deelnemen aan deze wedstrijd. Dit doet u door een kwalitatief goede foto van uw beste kunstwerk met als thema 'Karakteristiek SGP' te mailen naar creatief@sgp.nl.

Techniek

U mag alle technieken en vormen gebruiken die u maar wilt. Tekenen, boetseren, schilderen, beeldhouwen, fotografie etc.

Onderwerp en formaat

Het onderwerp van deze wedstrijd is: 'Karakteristiek SGP'. Het kunstwerk moet te vervoeren zijn in een auto (grootte Volkswagen Golf).

Procedure

Tussen 1 en 8 september beoordeelt de jury (kunstenaar, Kamerlid, geschiedkundige en enkele medewerkers van de SGP) alle inzendingen. Hieruit komen 20 genomineerde werken voort. Deze werken zijn van 20 unieke deelnemers. De genomineerden dienen hun genomineerde werk tussen 10 en 17 september langs te brengen in Rotterdam (Partijbureau SGP, Dinkel 7). Nader berichten hierover ontvangen de genomineerden op 8 september.

Stemmen van het publiek
De SGP zal op 10 september de foto's van alle deelnemers op haar Facebookpagina plaatsen (de SGP heeft het recht om foto's niet te plaatsen wanneer die indruisen tegen de standpunten van de SGP). Van 11 tot en met 18 september kan het publiek de foto's liken. De foto die op 21 september om 15.00 uur de meeste likes op de SGP-pagina heeft is de winnaar van de publieksprijs en mag ook deelnemen aan de expositie.

Expositie
Op 22 september zal de SGP haar familiedag houden in het Openluchtmuseum in Arnhem. Tijdens deze familiedag zullen de 21 genomineerde werken (20 door de jury en 1 door het publiek) tentoongesteld worden in een expositie. Het publiek kan deze dag ook stemmen. De jury zal deze dag bekend maken welke kunstwerken er in de prijzen zijn gevallen. Dus op uiterlijk 22 september zijn zowel de winnaar als de 4 overige finalisten bekend. 

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking zal plaatsvinden op de SGP-familiedag in Arnhem op 22 september 2018.

Prijzen

Prijzen toegekend door de jury:

  • Eerste prijs: Rondleiding door de gebouwen van de Tweede Kamer en als afsluiting een diner met de Kamerleden (u mag 2 extra personen meenemen).
  • Tweede prijs: VVV-bon van € 50,00
  • Derde prijs: VVV-bon van € 25,00

Prijzen toegekend door het publiek (Facebook en familiedag):

  • Rondleiding door de gebouwen van de Tweede Kamer en als afsluiting een diner met de Kamerleden (u mag 1 extra personen meenemen.

Vragen?

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur dan een email naar creatief@sgp.nl